Meten is weten!

Is het een vlinderplooi? Of een driedubbele plooi? Hoe meet je gordijnen met plooien goed passend op als leek? En hoe voorkom je scheefhangen omdat een woning zelden zelf spatrechte vloeren heeft? Bij het opmeten van gordijnen vitrage kan heel veel fout gaan.

“En gaat het ook”, stelt Han Scholtens, grondlegger van het Zaanse stofferingsbedrijf. “Er kan veel fout gaan doordat mensen niet de ervaring hebben om een gordijn goed op te meten. Meten is weten. Het is een ingewikkeld vakgebied en ervaring hierin heb je echt nodig voor een goed resultaat.”

Opmeten

Wie gordijnen, vitrage of een andere vorm van raamdecoratie bij Scholtens koopt, kan zeker zijn van een goed resultaat. Niet alleen in kwaliteit van de gekozen stoffen, maar ook van het opmeten en ophangen. Scholtens neemt de verantwoording voor het juist opmeten bij de klant. Waarbij Scholtens desgewenst ook de gordijnroeden en toebehoren plaatst.

Gordijnen en vitrages

Ook bij gordijnen en vitrages kiest Scholtens Woninginrichting voor louter kwaliteitsmerken. Zoals het Stoffengilde, De Ploeg en JAB. Merken die hun kwaliteit en duurzaamheid hebben bewezen en zorgen voor jarenlang plezier door het behoud van kleur en door hun duurzaamheid.

Vouwgordijnen en raamdecoraties

De Zaanse zaak is tevens het juiste adres voor raamdecoraties zoals vouwgordijnen en allerlei andere vormen van raamdecoraties.