Impressie

Vakwerk door stofferen met kwaliteitsmerken

Scholtens levert vakwerk door het stofferen met kwaliteitsmerken als JAB, Saum & Viebahn, Keymer. Maar blijft het niet bij. Het ‘hart’ van een meubel ziet u namelijk niet, maar voelt u des te meer. Zeker bij jarenlang gebruik.

Een vreemde kuil die er natuurlijk precies na de garantieperiode in de bank komt en er niet meer uitgaat. Plooien en vouwen die er steeds meer in de bekleding komen. Loslatende naden, knopen die eraf springen. Randen die los komen doordat de nietjes te kort zijn en los komen.... Allemaal zaken die je niet wil zien in je mooie meubelstuk. Scholtens lost al deze probelem op.

Koudschuim

Als Scholtens een meubel stoffeert, wordt de romp totaal gestript. En de basis compleet nieuw opgebouwd. De kwaliteit die Scholtens ‘onderhuids’ biedt bij herstoffering merkt u in feit pas na jaren. Zo bepaalt de kwaliteit koudschuim mede of er al snel een kuil in de zitting komt.

Jarenlang zitcomfort

Scholtens werkt ook bij de onzichtbare materialen in een meubelstuk met kwaliteitsmateriaal. Zodat u zeker kunt zijn van een meubelstuk dat vele jaren tot volle tevredenheid zitcomfort biedt. Ook bij intensief gebruik.

Scholtens: ook het adres voor opfrisbeurt vintage meubelen

Ja! Wat was dat een buitenkansje! Die prachtige stoel in de kringloopwinkel paste precies in dat hoekje van uw kamer. Maar ja, de zitting is doorgezakt na jaren gebruik en heeft een rare deuk door jarenlang gebruik gekregen. En die stof… tsja. Dat was ooit dé modekleur, maar nu…

Maar ook dat erfstuk kan vaak nog jaren mee. Sterker: opa’s leunsteun bestaat vaak langer dan opa zelf en kan vaak nog jaren mee.   

Eigentijdse bekleding

Gun ook uw vintagemeubelen een tweede leven en stap eens binnen bij Scholtens om te informeren wat er mogelijk is uw aankoop een tweede leven te geven. Wij denken graag met u mee om uw vintage meubelen de eyecatcher van de kamer te laten worden door nieuwe, frisse en eigentijdse bekledingstoffen en trendy kleuren.